Wij ontwikkelen

Onze apparatuur

Bij shockdesinfectie en kleinere toepassingen.

Bij kleinere toepassingen maken wij gebruik van eenvoudige pompen, deze zijn flexibel in te zetten. Voor een éénmalige shockdesinfectie komen wij langs met een mobiele eenheid, die aangesloten wordt op uw bestaand systeem voor de duur van de desinfectie.

Voor kleinere waterstromen.

Bij kleinere waterstromen, installeren we ons M35 model. Dit volledig automatische systeem ontzorgt de gebruiker door het op maat aanmaken van het desinfectiemiddel en het opvolgen van het ganse systeem via een online platform.

Zelfs bij lage debieten kunnen wij een stabiele desinfectie garanderen.

Voor grotere waterstromen.

De waterstromen die behandeld kunnen worden zijn ongelimiteerd, aangezien we onze installatie kunnen upscalen, volledig aangepast aan de behoefte van het bedrijf. Er zijn geen beperkingen in hoeveelheid te behandelen waterstromen.

Gepersonaliseerde oplossingen

Bij gepersonaliseerde oplossingen gaat het vooral over de aansturing van de unit en het integreren van het desinfectieproces in de bestaande bedrijfsprocessen.

Voor iedere situatie maken wij een oplossing op maat. 

Onze chemie

Diox Forte

Deze ready-to-use formulatie wordt vooral gebruikt voor kleinere toepassingen, waar met een eenvoudige pomp wordt gewerkt. Diox Forte is een zeer zuivere, stabiele formulatie van chloordioxide die in twee concentraties bestaat: 4500 ppm en 7500 ppm.

Easydis

Deze formulatie is speciaal gemaakt voor de Easy Dis Unit. Er wordt op een geautomatiseerde manier een zeer zuivere, stabiele chloordioxide aangemaakt met 2 mogelijke concentraties: 2000 ppm en 7500 ppm. . 

Benieuwd?