Wij monitoren

Onderbrekingen in uw waterbehandeling hebben een grote impact op de productiviteit, bio-veiligheid en/of gezondheid. Daarom is een continue desinfectieproces een must. De volautomatische EASYDIS helpt je hierbij. Om de continuïteit, in geval van een procesonderbreking te garanderen, heeft de EASYDIS dankzij het batch concept, altijd een batch desinfectiemiddel klaar voor gebruik. De modem communiceert onmiddellijk omtrent onderbrekingen door stoompannes, afgesloten watertoevoer, leegmeldingen van grondstoffen en andere storingen. Zowel u als gebruiker en uw leverancier krijgen hierover een bericht. Bovendien beschikt de EASYDIS over artificiële intelligentie die leegmeldingen anticipeert. Alle data over waterverbruik, instellingen, concentraties en metingen worden opgeslagen in een database en kunnen geconsulteerd worden via de Data Control Room of via gepersonaliseerde rapporten.

Alarmen
Gebeurtenissen die de goede werking van het toestel belemmeren, worden gemeld via e-mail en verschijnen op het platform.

Voorspellingen
Via artificiële intelligentie wordt berekend wanneer de grondstoffen leeg zullen zijn, zo kunnen wij hier tijdig op anticiperen.

Onderhoud
Bijhouden van voorbije en toekomstige interventies op het toestel. Deze informatie helpt ons, om u tijdig in te lichten omtrent het volgende onderhoud.

Facturatie
U betaalt enkel wat u verbruikt: maandelijkse facturatie is gebaseerd op het aantal produceerde batches en niet op de hoeveelheid geleverde grondstoffen.

Instellingen
Instellingen voor het aansturen van 4 doseerpompen op basis van sensoren en debietmeters (data driven).

Functionele data
Visualisatie van debieten, gemeten waarden, setpoints,... per doseerpomp en per gedefinieerde periode.

Benieuwd?